İMZA ORTAOKULU

İmza Kurumları ortaokullarında lise geçiş sınavına (LGS) hazırlık süreci 5. Sınıf itibariyle başlar. Ortaokulda tüm temel akademik kazanımların öğrencilerimize eksiksiz aktarılması temel hedefimizdir.

Ortaokul süreci boyunca tüm öğrencilerimiz bireysel özelliklerine yönelik çalışma alışkanlıklarının oluşturulması, sistemi doğru anlayabilme ve kendi ihtiyaçlarını doğru analiz edebilme, bireysel yeteneklerinin geliştirilebilmesi ve kendi yeterliliklerinin bilincine varabilmelerine yönelik yapılan çalışmalarla ortaokul eğitim hayatlarını tamamlar ve lise hayatı için yeterli ve hazır halde ortaokuldan mezun olurlar.

Tüm öğrencilerimiz, bireysel olarak akademik koçları ve okulumuz rehberlik servisi tarafından aktif olarak takip edilir ve çalışma süreçleri kişiye özgü olarak belirlenir.

8. sınıf öğrencilerimiz, LGS süreci boyunca, sene sonunda girecekleri sınava göre yapılandırılmış müfredat ile eğitimlerini alırlar.
Her hafta sonu yapılan deneme sınavları, tüm ortaokul kademelerimize uygulanarak öğrencilerimizin sınav sistematiği ve sınav bilincine sahip bireyler haline gelmeleri sağlanır. Uyguladığımız kişiye özgü çalışma programları, akademik koçlarla yürütülen öğrenci takip sistemi ve bireyselleştirilmiş etütlerimiz sayesinde öğrencilerimiz, akademik ve eğitimsel ihtiyaçlarının tamamını kurumumuzdan karşılayabilir ve eğitim hayatları boyunca ekstra herhangi bir kurs, etüt veya özel ders takviyesine ihtiyaç duymazlar.