İMZA ANADOLU LİSESİ

Tüm kurumlarımızda üniversiteye hazırlık süreci 9. Sınıf itibariyle başlar. Okullarımızda haftalık 45 saat üzerinden uygulanan müfredat programı ile öğrencilerimiz üniversite sınavına yönelik tüm kazanımları eksiksiz öğrenirken, hafta içi her gün uygulanan etüt ve bireysel tabanlı çalışma programları ile de öğrenilen tüm kazanımların tam pekiştirilmesi sağlanır. Her hafta sonu uygulanan deneme sınavları sayesinde tüm öğrencilerimiz sınav stratejisine ve sınav bilincine sahip bireyler haline gelirler.

9. ve 10. Sınıfta öğrencilerimizin alan seçimlerini bilinçli yapabilmelerine yönelik akademik yöntemler uygulanarak buna paralel rehberlik hizmetleri yürütülür. 11. ve 12. Sınıfların ise tüm programları ve akademik çalışmaları üniversite sınavına yönelik olarak yürütülür.
Öğrencilerimiz kurumumuzda verilen eğitim haricinde, ekstra herhangi bir kurs, etüt ve özel ders çalışmasına gereksinim duymadan, tüm ihtiyaçlarını kurumumuz akademik kadrosu ve rehberlik servisi ile karşılayarak üniversite sınavına ve hatta üniversite hayatına hazır hale gelirler.

Tüm lise öğrencilerimizin hazırlık süreçleri akademik koçları ile düzenli olarak takip edilir. Çalışma plan ve programları kişiye özgü olarak oluşturulur ve sınava hazırlık süreci boyunca ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilerek, öğrencilerimizin en verim alacağı şekilde eksiksiz olarak uygulanır.

Öğrencilerimizin tüm yıl boyunca genel takipleri ve üniversite sınav sonrasındaki tercih ve yerleştirilme aşamalarının takipleri kariyer ve rehberlik servislerimiz tarafından yapılır.