HAKKIMIZDA

İmza Eğitim Kurumlarında eğitimde kalitenin, özgünlük, kuvvetli bir akademik kadro, öğrenci kalitesi ve vizyonu ile veli işbirliği esas alınarak gerçekleştiğine inanmaktayız.

Merkezine insanı ve gerçekçiliği alan eğitim sistemimiz ile akademik başarıya giden yolu öğrencilerimizin kişisel beceri ve tercihlerine uygun hale getiriyoruz.

Kurumlarımızda uyguladığımız bireyselleştirilmiş eğitim programları; akran öğrenimi, kişiye özgü çalışma sistem ve becerilerinin oluşturulması, proje tabanlı öğrenme ve gerçek hayat deneyimlerini eğitime entegre etme gibi günümüzde yaşadığımız dijital çağın eğitimi tamamlayan özelliklerinden oluşmaktadır.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana İmza Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim öğretim faaliyeti veren tüm kurumlarımızda benzersiz eğitim ortamlarımızı tüm öğrencilerimize özelleştirerek sunuyoruz.

Öğrencilerimizi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bilgeliğinin ışığında, Türk Eğitim Sistemi amaçları doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığı Anadolu Lisesi ve Ortaokulu müfredatını uygulayarak, Türkiye’nin en çağdaş, vizyon sahibi ve kapsamlı birer bireyi olarak; yani birer dünya insanı olarak yetiştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz.

Kurumumuzda eğitim alan tüm öğrencilerimizi, sosyal hayatlarını geliştirirken ve kariyerlerini hedeflerken, girişimcilik ruhlarını da fark etmelerini sağlayarak bunu bir yaşam felsefesi haline getirmeleri adına tüm eğitim hayatları boyunca destekliyoruz.

İmza Kurumları çatısı altında eğitim alan tüm jenerasyonlar, özgüvenin, çağdaşlığın, girişimciliğin, değer vermenin ve değer yaratmanın önemini öğrenen bir bakış açısıyla hayata hazır olarak mezun oluyorlar.