YABANCI DİL EĞİTİMİ

Kurumlarımızda verdiğimiz farklı dilleri içeren dil eğitimlerimiz ile, dünyayı ve gelişmeleri takip ederek anlamlandırabilen, sorgulayan, yorum yapma gücü gelişmiş ve dünya vatandaşı olabilecek niteliklere sahip olan geleceğin gençlerini yetiştiriyoruz.

Tüm okullarımızda uyguladığımız dil öğrenim süreçlerini ve bu süreçlerin verimliliğini oldukça önemsiyoruz.
İngilizce bölümümüz; çok yönlü düşünme, sosyal hayatta yer edinebilme ve kendisini ifade edebilme çerçevesinde şekillenen etkin bir dil eğitimi sürecini uyguluyor. Öğrencilerimiz, Türk yabancı dil öğretmenlerimiz ve kendi anadili İngilizce olan eğitimcilerimiz ile dil eğitimlerini sürdürüyorlar.

Her öğrencimizin kendine özgü öğrenme süreçlerini göz önünde bulundurarak oluşturduğumuz dil seviyesi gruplarına özgü dil eğitimlerimizi uygulamayı sürdürüyoruz.