İMZA KURS MERKEZİ - TYT - AYT Hazırlık

Üniversiteye hazırlık süreci 9. 10. 11. ve 12. sınıfları doğrudan ilgilendirmektedir.

Tüm sınıflara verilen derslerle okul diploma notunun arttırılması hedeflenir. 12. sınıflar ve mezunlar içinse doğrudan sınava hazırlık programı uygulanır. Bu program sınav takvimi gözetilerek hazırlanmaktadır. Üniversiteye giriş sınavında alınan sonuçlar öğrencilerin eğitim ve iş kariyerlerinde kalıcı izler bıraktığı için son derece önemlidir. Bu nedenle öğrencinin bu alandaki başarısını oldukça önemsiyoruz. Sunduğumuz bütünlüklü eğitim danışmanlığı ve özel ders programlarıyla vakit kayıplarını en aza indirerek başarıyı adım adım yükseltebildiğimizi görüyoruz. Öğrencinin ders konularını ezberci ve geçici bir şekilde öğrenmesini değil konunun özünü kavramasını esas alıyoruz.

İmza Kurs Merkezi üniversite hazırlık kurslarında tüm konular baştan işlenir. Özellikle öğrencinin akademik ihtiyaç analizi yapılıp eksik olduğu konular üzerine yoğunlaşılır. Bu nedenle YKS hazırlık kurslarında en önem verdiğimiz husus rehberlik ve koçluk sistemidir. Öğrencinin takibini yapan öğretmeni ya da danışmanı muhakkak öğrenciye akademik ve psikolojik olarak destek olur. İmza Kurs Merkezi olarak başarı odaklı detaylı öğrenci analizlerini ve doğru öğrenme şeklini belirlemeyi önemsiyoruz. Bunun sebeple her öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenerek onları hedeflerine ulaştırmak için tüm potansiyellerini ortaya koyacak yöntemleri kullanıyoruz.